Голдън Стейт си тръгна с победа от гостуването си в

...
Голдън Стейт си тръгна с победа от гостуването си в
Коментари Харесай

Наказаха шампион на НБА за хитрост на дребно

Голдън Стейт си потегли с победа от гостуването си в Мемфис, печелейки със 118:103 против Гризлис. Уориърс се поздравиха с победа №51 в общо 74 изиграни мача от постоянния сезон на НБА, а при визитата в щата Тенеси присъединяване не взе Джордан Бел, който за втори сезон е част от състава на Стив Кър. 24-годишният баскетболист построи име по време на престоя си в колежанския Орегон, а още в новобранската си акция при експертите сграбчи шампионски пръстен, записвайки прилични игрови минути за дебютант - както в постоянния сезон, по този начин и в плейофите.

В следствие стана ясно, че Бел не е пропуснал срещата поради травма, а поради дисциплинарна глоба, наложена му от тима. Тежкото крило, чиято заплата този сезон е в размер на близо $1.4 милиона, остана отвън състава поради деяние, което може умерено да бъде разказано като “хитрост на дребно”.

Warriors Jordan Bell Was Suspended Because He Was Charging Hotel Incidentals to Mike Brown’s Account; How He Was Caught & Why Dubs Believe He Might Have Been Scamming for Awhile (Video) https://t.co/LkiyYuHB8a pic.twitter.com/IP7afbQ0YH
— Robert Littal (@BSO) March 28, 2019
Въпреки солидното си годишно заплащане, както и това, че за всяко посещение всички баскетболисти получават полагащи им се дневни пари, Бел е направил покупка от хотелската си стая в Мемфис, само че е писал закупеното на сметката на един от помощниците на Кър - Майк Браун. Асистентът обаче се е усетил бързо и провинението на Джордан е било разкрито. Не е ясно обаче дали става дума за покупка от минибара или за потребление на заплатен ефирен канал.

Jordan Bell when he lost his wallet and saw the coach’s... pic.twitter.com/0Zws1XM4ux
— Trae to JC (@Timbo______) March 28, 2019
The Athletic оповестява, че крилото, чийто междинни индикатори този сезон са 3.8 точки, 2.7 битки и 1.0 асистенции, не за първи път прави нещо сходно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР