Голдън Стейт постигна трета победа в четири мача, след като

...
Голдън Стейт постигна трета победа в четири мача, след като
Коментари Харесай

Стеф Къри и Голдън Стейт разбиха Финикс, Вашингтон изненада Портланд

Голдън Стейт реализира трета победа в четири мача, откакто разруши със 123:103 Финикс Сънс. Стеф Къри вкара общо 29 точки, като 15 от тях бяха осъществени в третия интервал, а също така добави в персоналната си статистика 8 асистенции.

Ветеранът Кевин Дюрант вкара 22 точки, а Дреймънд Грийн осъществя единствено 5, само че пък подаде 8 от всичките отборни 35 асистенции.

Старши треньорът на първенците Стив Кър не беше изключително благополучен от неналичието на темп в играта на отбора, само че въпреки всичко одобри със удовлетворение успеха. Това е и 16-а поредна победа за Уориърс срещу Портланд, което е най-дългата серия в историята на Голдън Стейт.
Вашингтон Уизърдс изненадващо нанесе първо проваляне за сезона на постоянния Портланд и го победи със 125:124 след продължение като посетител.

За столичани това е първа победа от началото на шампионата, а Маркийф Морис вкара 28 точки, включително 6 точки. Брадли Бийл добави 25 точки за спечелилите, а Ото Потър Джуниър се намеси уверено с блок на опита на Деймиан Лилард да вкара със сирената и да обърне хода на мача.

За Лилард другояче мачът беше добър, защото осъществя 29 точки, добави по 8 битки и асистенции, само че отборът не избегна провалянето. Морис вкара от игра с поднасяне и по-късно добави един углавен удар, с цел да изведе своите напред 120:117, по-късно Лилард понижи, само че тройка Морис 38.5 секунди обезпечи на процедура триумфа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР