Голдън Стейт няма намерение да се разделя с лятното си

...
Голдън Стейт няма намерение да се разделя с лятното си
Коментари Харесай

Уориърс не мислят за трансфер на Ръсел

Голдън Стейт няма желание да се разделя с лятното си попълнение ДиАнджело Ръсел, въпреки в медийното пространство непрекъснато да се появяват клюки, касаещи бъдещето на младата звезда в Калифорния. Това удостовери самият общоприет управител на Уориърс Боб Майърс при последната си среща с медиите.

Bob Myers on D’Angelo Russell: “We didn’t sign him with the intention of trading him” pic.twitter.com/ST9YNg6XTm
— Anthony Slater (@anthonyVslater) July 15, 2019
“Знам, че се спекулира доста и че доста неща се изписаха, което е нещо обикновено. Това въпреки всичко е работата на тези хора. Но ще ви кажа, че не сме го взели с мисълта просто да го трансферираме другаде. Все още даже не сме имали късмет да го забележим в игра с нашия екип, а доста хора го отписаха. Гледаме на нещата по този метод - дано забележим с какво разполагаме, дано забележим какво може и дано забележим по какъв начин се впише”, разяснява обстановката Майърс.

23-годишният Ръсел се озова в състава на Уориръс след най-силната година в професионалната си кариера, осигурила му дебют в Мача на звездите. Бившият пойнт гард на Лос Анджелис Лейкърс оказа помощ на Бруклин да се класира за плейофите, отличавайки се с 21.1 точки, 7.0 асистенции и 3.9 битки приблизително на мач и пропускайки единствено един мач от постоянния сезон. В петте дуела от елиминациите Ръсел имаше приблизително по 19.4 точки, 3.6 битки, 3.6 асистенции и 1.4 отнети топки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР