Голата кметица Диана Габровска се похвали с чисто нови зъби. Мацката,

...
Голата кметица Диана Габровска се похвали с чисто нови зъби.
Мацката,
Коментари Харесай

Голата кметица сложи нови зъби


Голата кметица Диана Габровска се похвали с чисто нови зъби .

Мацката, която развива сполучлива кариера на порноактриса, си е направила по този начин наречената холивудска усмивка и към този момент я е посочила в няколко кино лентата за възрастни.

„ Да, с нови зъби съм. Циркониеви коронки имам, това е по този начин наречената холивудска усмивка. Все отново се целя там. Много съм удовлетворена “, шеговито сподели Диана Габровска. Зъбите са направени в клиника в Пловдив. За да се снабди с тях, хубавицата е броила към 20 000 лева Болка нямало, 2 седмици били нужни на зъболекарите и зъботехниците да подредят усмивката на порнозвездата.

„ Всичко е направено доста добре, естетически, тъй че да не се вижда от аероплан “, изясни още тя и добави, че и цветът, и формата са съобразени по този начин, че да имат натурален тип. Разбира се, Габровска не пропусна да се похвали на почитателите си в мрежата с новата си облага, като показа видео от Гърция. „ Хващате ме на вратата, тъкмо се прибирам в България. Бях в Гърция, снимах 4 нови кино лентата. Кой ще излезе първо не знам, бях там 5 дни “, изясни Диана.

Новата усмивка към този момент е запечатана в последните снимани филми. „ Снимахме на Коринтския залив - доста е красиво, има забавни нови неща “, добави тя. В България Габровска е в трескава подготовка за още един план, в който ще се включи. Става дума за подкаст онлайн, който ще се споделя „ Филми за възрастни “, премиерата му е на 17 декември , написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР