Голът срещу Лестър Сити е бил моментът, в който капитанът

...
Голът срещу Лестър Сити е бил моментът, в който капитанът
Коментари Харесай

Компани решил да си тръгне от Сити след гола с Лестър

Голът против Лестър Сити е бил моментът, в който капитанът Венсан Компани е решил да напусне Манчестър Сити и да постави завършек на кариерата си в британското състезание. Той разгласи решението си в неделя и ще напусне първенците след 11 години в клуба, с цел да стане играещ треньор на Андерлехт - там, където всичко стартира преди две десетилетия.

"Взех решението в същия миг, в който топката се оплете в горния ъгъл. Нямаше по какъв начин да стане по-добре. Направих всичко по силите ми за този клуб. Не мога да ви кажа какъв брой горделив съм с това. Не ми остана нищо, дадох всичко ", сподели той по време на парада за популярния требъл на Сити в Англия.

Мениджърът Хосеп Гуардиола добави: "Той ще ни липсва. На мен ще ми липсва, само че Венсан ще ни вижда и в бъдеще, тъй като рано или късно ще се завърне. Засега това е най-хубавият метод да се разделим - след страховит сезон. "

"Той беше същински капитан и ще му покажем какъв брой доста го обичаме ", съобщи Гуардиола по адрес на огромния капитан на "гражданите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР