Голът на Гарет Бейл от 82-ата минута накара уелсците да

...
Голът на Гарет Бейл от 82-ата минута накара уелсците да
Коментари Харесай

Неко Уилямс разкри голяма трагедия и избухна в сълзи

Голът на Гарет Бейл от 82-ата минута накара уелсците да измъкнат точките, откакто изостанаха от попадението на Тимъти Уеа през първото полувреме. Но мачът беше прочувствен за крилото на Нотингам Форест Уилямс.

Итрачът се разплака, до момента в който двата тима поздравяваха своите пътуващи почитатели в Катар. Уилямс очевидно беше смутен, до момента в който чуваше аплодисментите от " Червената стена ".  И до момента в който камерата следваше играча отвън терена, той сподели в обектива: " Това беше за теб, дядо. "

След това бранителят се обърна към обществените медии, с цел да разкрие, че дядо му е умрял в неделя. Уилямс го назова „ най-тежката вест “, която е получавал, откакто е получил позвъняване от майка си. А любимецът на почитателите добави, че е „ плакал през целия ден “, преди да се фокусира за мача на страната си.

Благодарейки на съотборниците си от Уелс за поддръжката им, Уилямс написа в Туитър: „ Вчера беше най-тежката вест, с която съм се сблъсквал и това беше да чувам майка ми да ми споделя, че дядо ми е умрял нощес. Да мина от рев през целия ден до старт в мач от Световното състезание беше извънредно мъчно, само че го преодолях с помощта на поддръжката на моите съотборници и фамилията ми. Така че обричам този мач и значима точка на него ".
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР