Гол в добавеното време на Евертон Рибейро осигури равенството 2:2

...
Гол в добавеното време на Евертон Рибейро осигури равенството 2:2
Коментари Харесай

Късна драма реши крайния изход на дербито на Бразилия

Гол в добавеното време на Евертон Рибейро обезпечи равенството 2:2 за Фламенго като посетител на Интернасионал (Порто Алегре) в дербито на 18-ия кръг на бразилското състезание. Двата тима са с равни точки на върха в класирането- по 35, само че Интернасионал има по-добра голова разлика.

Абел Ернандес даде преднина на Интернасионал за наслада на домакинските почитатели единствено след 7 минути игра. Но 4 минути по-късно с 10-ия си гол в последните си 10 мача Педро изравни с невисок удар отвън наказателното поле. Голмайсторът на шампионата Тиаго Галярдо даде преднина на Интернасионал в 25-ата минута, откакто се възползва от неприятна игра в отбрана и означи. Но гостите не се предадоха и стигнаха до точката в 95-ата минута посредством Рибейро, който вкара с глава. Фламенго обаче изцяло заслужи точката си в този трилър, защото в последните 30 минути тотално доминираше.

Флуминензе усили серията си на седем мача без проваляне, откакто победи с 3:1 Сантос вкъщи. Флу се изкачи на 4-о място в класирането с 29 точки, на 3 от 3-ия Атлетико Минейро, който има и мач по-малко. Лукас Кларо даде задатък на Флуминензе в 28-ата минута, откакто се разписа с глава. Но 9 минути преди края Мариньо изравни. След почивката Ниньо изведе още веднъж домакините в резултата, вкарвайки нов гол с глава в 56-ата минута. В последните секунди Маркос Пауло вкара за 3:1 след пас на ветерана Пауло Гансо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР