Гол на Матю Ткачук 4,9 секунди преди края на редовното

...
Гол на Матю Ткачук 4,9 секунди преди края на редовното
Коментари Харесай

Флорида се класира за финала на Купа Стенли за четвърти пореден път

Гол на Матю Ткачук 4,9 секунди преди края на постоянното време донесе успеха на Флорида над Каролина с 4:3 и това класира отбора на финала на Купа " Стенли " в Националната хокейна лига.

Така Флорида победи противника с 4:0 във финала в Източната конференция. Ткачук вкара три победни гола за отбора си в четирите мача от финала.

MATTHEW TKACHUK, ARE YOU KIDDING?!

HE SCORES WITH 4 SECONDS LEFT IN REGULATION AND SENDS FLORIDA TO THE FINAL!
— NHL (@NHL)

" Щастливи сме, че Чъки е в тима ни. Той беше страховит през целия сезон и в плейофите и знае по какъв начин се вкарват голове в огромните мачове ", разяснява вратарят на " Пантерите " Сергей Бобривски пред TNT.

Флорида ще се бори за първата си Купа " Стенли ", като тимът е играл край единствено през 1996 година, изгубен от Колорадо.

Попадението на Ткачук усъвършенства върха и за най-късен решителен гол в плейофите, като до момента той се държеше от Ник Чец от Торонто, който бе вкарал надвит гол против Ню Йорк Рейнджърс в шестия мач от серията през 1942 година.

Флорида ще играе против спечелилия от Западната конференция, като досега Вегас води на Далас с 3:0.

Антони Дюклер и Райън Ломберг също вкараха за Флорида, а Бобровски направи 36 спасявания. Капитанът Александър Барков приключи с две асистенции. Пол Стастни, Теуво Таравайнен и Йеспер Фаст бяха голмайсторите на Каролина.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР