Gol.bgТова бе опорочен мач, заяви Ангел ПетричевЛудогорец уволни Стойчо Стоев

...
Gol.bgТова бе опорочен мач, заяви Ангел ПетричевЛудогорец уволни Стойчо Стоев
Коментари Харесай

Лудогорец разкара Стойчо Стоев

Gol.bg

Това бе изопачен мач, съобщи Ангел Петричев

Лудогорец уволни Стойчо Стоев след равенството 0:0 със Славия. Новината разкри изпълнителният шеф на клуба Ангел Петричев пред камерите на Диема Спорт след края на мача. Така в реванша от плейофите на Лига Европа “орлите ” ще бъдат водени от Станислав Генчев и Здравко Здравков, които до момента бяха в екипа на Стоев.

“Стойчо Стоев към този момент няма да бъде старши треньор на тима. Разговарях със притежателите доскоро, Станислав Генчев и треньорът на вратарите Здравко Здравков, ще беседвам на следващия ден с тях, те да водят тима в идния плейоф. Неприятна обстановка, само че това е решението на управлението и притежателите на клуба.

Съветвам публицистите да няма спекулации, тъй като няма решение, кой ще поеме Лудогорец. Предстои да забележим и да решим. Собствениците не са удовлетворени от игровия образ. Бяха закупени много нови попълнения, за да бъде нараснало равнището, а не както играхме напролет, когато станахме на косъм първенци. Целта беше да повдигнем качеството на игра, към този миг това нещо не се получава. Футболистите ни са много съществено качество и ние не можем да се задоволяваме с тази игра, която виждаме в последните мачове ”, съобщи Петричев.

Изпълнителният шеф на Лудогорец засегна и съдийството на Стефан Апостолов, който съгласно него е “опорочил ” мача. Депутатът даже се извинил на играчите на Славия за скандалния червен картон на Антонис Стериакис.

“Това беше изопачен мач, в който и двата тима бяха ощетени жестоко. Съжалявам за това младо и надарено момче Стериакис, че получи недостоен червен картон. Но този червен картон повлия отрицателно и на нашата игра. После съдията потегли да компенсира и беше анулиран чист наш гол. Колеги ми споделиха, че е имало и други груби неточности. Тези две точки, които загубихме през днешния ден, не вземат решение шампионата и бъдещето на Лудогорец, само че ние се усещаме ощетени за следващ път.

Надявам се за в бъдеще да бъдат намелени тези съдийски неточности, тъй като този мач стартира атрактивно и приключи по един неприличен метод. Станах очевидец по какъв начин съдията се извиняваше на футболистите на Славия, че е направил човешка неточност. Но във всеки мач се позволен неточности и против нас. Но не съдиите са главната причина за точките, които загубихме. Ние си имаме вътрешни проблеми и трябваше да вземем решение ”, сподели още Петричев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР