Годишните приходи за 2018 г. от дейността на търговските дружества

...
Годишните приходи за 2018 г. от дейността на търговските дружества
Коментари Харесай

Столична община поддържа над 10 000 работни места

Годишните доходи за 2018 година от активността на комерсиалните сдружения възлизат на над 867 млн. лева Повече от половината се дължат на " Топлофикация " София.

Данните показа ръководителят на комисията по стопанска система и благосъстоятелност и заместник-председател на Столичния общински съвет (СОС) Николай Стойнев на брифинг в Столична община.

По думите му Столична община е един от най-големите работодатели, защото над 10 000 индивида работят и са заети в комерсиалните сдружения. Целта на комерсиалните сдружения на Следствен отдел към окръжна прокуратура е да работят за повече вложения, повече качествени услуги и по-добра градска среда.

Стойнев се похвали, че парк " Възраждане " е осъществен без да се вземе нито един лев от бюджета на общината, а финансирането е с помощта на активността на " Софийски парцели " и " Спортна София ". Важна е ролята на Столична община, по думите на Стойнев, за развиване и поощряване на дребните и междинни предприятия. Стойнев показа и всички планове, които се осъществят от комерсиалните сдружения на общината. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР