Годишните награди “Business Lady”, инициирани от списание “Business Lady” и

...
Годишните награди “Business Lady”, инициирани от списание “Business Lady” и
Коментари Харесай

Маркетинг-директорът на Fibank Илона Станева бе отличена в категория “Финансов сектор”

Годишните награди “Business Lady”, инициирани от списание “Business Lady” и “Business Lady Club”, бяха връчени за седми път на стилна гала в столичен хотел. Призовете се дават за максимален принос на българската делова жена в разнообразни категории. Целта е да се насърчи женското предприемачество.
Сред отличените бе Илона Станева – шеф „ Маркетинг и реклама ” във Fibank (Първа капиталова банка). Тя получи премия в категория „ Финансов бранш “ – Налагане на комерсиална марка . Това е втора премия за нея, защото през 2017 година завоюва наградата в категория „ Финансови институции: Добри практики и ефикасни маркетингови връзки “. Тя благодари на целия си екип за упоритата работа през годината, откакто получи оценката си.
Сред останалите с награди си потеглиха журналистката Марина Цекова от Нова телевизия, Илияна Захариева от „ А1 “, проектант Весела Мирянова и други .
По-рано денем се състоя “Business Lady Live” събитие със шерване на на практика опит “Ключовете за триумф на дамите в бизнеса”. В панела “Как го вършат сполучливите бизнес дами” участниците приказваха за обществените функции на дамите в 21 век, женската сила и предприемачество и за това по какъв начин да се настроим ментално за сполучлив бизнес. Сред лекторите бе шефът „ Маркетинг и реклама” в Първа капиталова банка – госпожа Илона Станева. “Българската жена – бизнесмен е почтена за уважение”, показа тя и поддържа изказванието си със статистика. “По данни на Национален статистически институт от 2007г. до 2017г. българките, стартирали и развили личен бизнес, са нараснали с повече от 50%. У нас 85% от дамите бизнесмени имат висше обучение, 37 % от тях са с второ висше, а 10 % са с спомагателна подготовка в трета сфера. Във Fibank, разработвайки продукта Smart Lady за дамите – бизнесмени, искахме да проверим дали се намираме на точното място в точното време. Програмата дава сигурност и поддръжка, която разрешава на дамите да бъдат по-уверени и сполучливи при ръководството на бизнеса им”, разяснява Станева.
На церемония вечерята участваха към 150 публични лица, представители на бизнеса и политиката у нас, както и посетители и другари на списание “Business Lady”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР