Годишната конференция на началника на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев се

...
Годишната конференция на началника на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев се
Коментари Харесай

В София започва двудневна конференция на началника на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев


Годишната конференция на началника на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев се организира през днешния ден и на следващия ден (21 февруари) в София.

Темата на форума е: „ Предизвикателствата пред системата за защита на страната и потреблението на Въоръжените сили при развиване на военно-политическа рецесия ”.

На конференцията ще участват заместител министър-председателят по публичния ред и сигурността и министър на защитата Красимир Каракачанов, народни представители, висшият команден състав, ръководители и представители на държавни институции, генерали и офицери от типовете Въоръжени сили, шефове на дирекции в Министерството на защитата, началници и командири на структури на директно послушание на министъра на защитата.

През втория работен ден, 21 февруари, началникът на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев ще показа разбор на подготовката, войсковия ред и дисциплината в Българската войска и структурите на директно послушание на министъра на защитата през образователната 2017 година Поканен е да участва президентът и висш главнокомандващ въоръжените сили на Република България Румен Радев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР