Годините започнаха да му личат на Орлин Горанов! Хитовият естраден

...
Годините започнаха да му личат на Орлин Горанов! Хитовият естраден
Коментари Харесай

Орлин Горанов остаря драстично! Неузнаваем е!

Годините започнаха да му личат на Орлин Горанов! Хитовият естраден реализатор към този момент е изцяло прошарен в косата, а с цел да скрие бръчките към очите си, му се постанова да носи тъмни очила. В понеделник следобяд артистът деец е бил засечен от екип на „ Уикенд “ да бъбри с другар пред Народния спектакъл. Застанал до дуетната си партньорка Кристина Димитрова, през днешния ден той може да бъде комплициран за неин татко – нищо че де факто двамата са съвсем връстници. Горанов беше облечен елегантно – с маркова розова риза и дизайнерско ярко сако, само че скъпите облекла не го правеха да наподобява по-млад. Може би в случай че стартира да боядисва белия си перчем, резултатът ще е много по-осезателен, само че и това не е несъмнено.

Докато си приказваше с Орлин, непознатият разтвори блейзъра му и стартира да го опипва по този начин, като че ли ще му взема ограничения за нов костюм. После прокара ръка и върху ризата на изпълнителя, а оправи и яката й. Накрая взе да преглежда с неприкрит интерес часовника на Горанов.

За да улесни господина, дуетният партьор на Кристина Димитрова смъкна тиктакащото си украшение и му го подаде. После двамата побъбриха още малко, сбогуваха се и артистът се метна на беемвето си. С джипа си Орлин стигна до автосервиз в региона на гара “Подуяне”, където изясни на майсторите, че накладките му скърцат и тракат при прекъсване с висока скорост. „ Като симфоничен оркестър са. Разчитам да ги оправите”, разгласи артистът.

Докато чакаше да му ремонтират возилото, Горанов възпламени цигара и постави в ушите си слушалки, които върза за мобилния си телефон. След което си затананика нещо – очевидно разучаваше нова ария.

За времето, прекарано в сервиза, той съумя да изпафка половин кутия цигари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР