Годините се нижат една след друга без предупреждение, а доказателство

...
Годините се нижат една след друга без предупреждение, а доказателство
Коментари Харесай

Венета Райкова обещава нещо горещо със спомен от корицата на Playboy

Годините се нижат една след друга без предизвестие, а доказателство за това е последната обява на някогашната водеща на предаването " Папараци ", Венета Райкова, която неотдавна качи в своя персонален Инстаграм профил фотография от дръзката си фотосесия за българското издание на " Playboy ", чиято корица украси преди... цели 20 години! Не е за поверие, нали? И въпреки всичко това е безспорен факт, който даже тя не крие, а гордо акцентира пред своите почитатели в платформата. Нещо повече, русокоската категорично акцентира, че броят с нейния облик на първа страница попада в топ 5 на най-продаваните в цялата история на родния вид на мъжката библия.

На изображението, с което русокоската си направи разходка по алеята на спомените, връщайки се две десетилетия обратно, тя театралничи пред обективa легнала по стомах на пода, облечена само с ефирна полупрозрачна блуза с бял цвят, по която се редят нежни флорални претекстове в алено. Тя е оставила едното рамо на дрехата да падне, разкривайки повече от плътта ѝ, макар че това едва ли е от някакво значение, тъй като надолу не носи нищо. Макар значителната част от тялото ѝ да е изрязана, от него въпреки всичко се вижда задоволително, с цел да разпали въображението на фена. Как обаче продължава фрагмента, знаят единствено тези, които имат списанието.

Това обаче не попречи на голям брой от феновете ѝ да харесат нейния пост, заливайки я с похвали под мненията в него. " Сега си още по-красива ", " Годините ви стоят прелестно " и " По-хубава си от преди ", са единствено една дребна част от ласкавите им думи, съпроводени с голям брой сърца.

В посланието, съпътстващо фотографията, тогавашната съквартирантка от къщата на риалити предаването " VIP Brother " разкрива, че сега работи върху нова книга, защото през последните две години не е пускала такава на пазара. Освен това тя издаде, че една от героините в историята, сходно на нея, се е снимала за еротичното списание.

" Тази година ще ви изненадам с нещо горещо ", даде обещание Райкова.

Кога обаче ще се случи това, тя отхвърли да посочи, защото и сама признава, че поради хубавото време на открито, през последните дни се разсейва и вниманието ѝ не е напълно концентрирано върху десетия ѝ разказ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР