Годините летят със скоростта на светлината и това дори не

...
Годините летят със скоростта на светлината и това дори не
Коментари Харесай

Хубавите спомени остават: Мира от "Игри на волята" с бляскав семеен празник

Годините летят със скоростта на светлината и това даже не е наша тъжна констатация. Идва от една от най-емблематичните дами, взели участие в миналото в " Игри на волята " - Мирослава. Поводът за тези думи е страховит - синът на домакинята е имал рожден ден.

Снимките нагоре са от профила на Мира, а от тях излиза наяве, че Светлослав е навършил 9 години. " Празнувайте, обичайте се, носете новите си облекла. Правете мемоари, които ще топлят сърцата ви, когато децата пораснат и поемет по своя път ", предлага Мирослава.

Виж още: Еротиката не ѝ е непозната: Грета от OnlyFans сподели най-милото си 

Няма по какъв начин да не отбележим, че инфлуенсърката наподобява зашеметяващо, само че това не е нищо ново за нея. Въпреки че не е професионален състезател, и в " Игри на волята " тя потвърди, че по нищо не отстъпва на множеството дами там, тренирайки от уюта на личния си дом.

Впрочем на рождения ден са били и едни от най-близките другари на Мира напоследък - Елица Янкова и годеникът ѝ Алекса Ерски. 

Виж още: А дали не са хормонални проблеми? Пам от " Ергенът " разяснява тежестта си 

Елица и Мира се сближиха още в " Игри на волята ", като това за тях беше по-голямата премия и от стоте хиляди лв.. Именно Мира беше индивидът до Елица, когато тя избира булчинската си рокля.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР