Години наред Starbucks инвестира в превръщането на обектите му в

...
Години наред Starbucks инвестира в превръщането на обектите му в
Коментари Харесай

Starbucks стартира мащабна модернизация

Години наред Starbucks влага в превръщането на обектите му в третото място, след дома и работата, където хората да прекарват времето си. Целта на компанията продължава да бъде същата, само че е време за рационализация, заяви CNN. Starbucks ще модернизира през лятото обектите си в Ню Йорк, акцентирайки върху "удобството, комфорта и връзката ".

Starbucks се отличава от другите кафенета и се пробва да резервира чувството за домакински уют. Компанията неотдавна разкрил своя 30-хиляден магазин.

"Всеки магазин, всяка общественост има своя лична персоналност ", съобщи изпълнителният шеф Кевин Джонсън пред CNN Business. Новите кафенета ще бъдат проектирани с оглед както на скоростта на обслужването, по този начин и на комфорта.

Част от осъвременените обекти ще бъдат безкасови, а други ще разполагат със зони с комфортни столове, където клиентите могат да се настанят.

"Не желая никой да си потегля през днешния ден, смятайки, че става въпрос за промяна на мебели или за нова тактика за възобновяване ", споделя Рос Брюър, основен действен шеф на компанията. "Преосмислянето на третото място е да слушаме нашите клиенти, с цел да можем по-добре да нареждаме бизнеса си в този момент и за в бъдеще. "

Starbucks стартира да учи няколко от основните си пазари в Тексас, Ню Джърси и Ню Йорк предишното лято, акцентира Брюър. Потребителите в Тексас споделят, че желаят да се усещат удобно в кафенето, по тази причина Брюър съобщи, че ще модернизират обектите там като ги създадат по-ярки, по-свежи и по-чисти. В Ню Джърси Starbucks открива, че клиентите желаят разнообразни неща през целия ден и усъвършенства магазина с по-бързи каса и с дневна зона.

"Удобството е изключително значимо за днешните клиенти ", сподели изпълнителният шеф Кевин Джонсън пред CNN Business. Но Starbucks към момента желае обектите му да бъдат зони, където клиентите основават връзки с баристите си и се усещат удобно. В тази връзка политиката на Starbucks е обвързвана със основаването на съгласуваност и ангажираност сред клиента и служителя. Това се осъществя чрез стратегии за повишение на лидерските стратегии и усъвършенстване на обектите.

Starbucks подсигурява еднообразно възнаграждение на мъжете и дамите от всички раси при осъществяването на една и съща активност. Компанията съобщи, че ще вкара рециклируема и компостираща се чаша за кафе в Съединени американски щати и Канада през идната година, както и нови капаци с 9% по-малко пластмаса, която ще размени сламките за множеството питиета Starbucks в 30 000 магазина до 2020 година

Кевин Джонсън акцентира, че Stabucks е част от всекидневието на милиони хора по света и това ги трансформира в една от най-трайните и желани компании в международен мащаб.

Starbucks генерира 24,7 милиарда $ чисти доходи през финансовата 2018 година, което е с 10% повече от миналата година. Най-важната облага на акции набъбна с впечатляващите 17%. Цената на акциите на компанията, която се обезцени предходната година, приключи първото тримесечие на 2019 с 22% по отношение на миналата година.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР