Години наред сочената за топ звезда на Пайнер“ – Преслава,

...
Години наред сочената за топ звезда на Пайнер“ – Преслава,
Коментари Харесай

Старата песен на нов глас – Преслава продължава да не си сменя дрехите! Не се ли поти?

Години наред посочената за топ звезда на „ Пайнер “ – Преслава, кара по познатата скица – носи едни и същи облекла до цялостното им изхабяване. С тази разлика, че в този момент не ги сменя няколко следващи дни, научи HotArena.

Наблюдателни почитатели разкриха, че в две поредни вечер брюнетката, която неотдавна стана майка на момиченце, върви с една и съща рокля.

Още от четвъртък, до момента в който е имала присъединяване в паметна чалготека в Студентски град, хубавицата е нахлузила черна рокля, необятна в коремната област, само че за сметка на това – късичка. Партито е траяло до 6 сутринта. На идващия ден е пяла в оборотно заведение в центъра на София, което също е откарало до към 6 сутринта и на което фолк любимката е била със същата одежда.

Не се ли поти в препълнените клубове, където градусите от присъстващите са доста високи? “, пита почитател на изпълнителката на „ Да гори в обич “. Очевидно потните жлези на фолк фурията са много спестовни откъм секреция или пък звездата пере всеки ден роклята си, с цел да бъде още веднъж чиста и спретната за идващото й следващо присъединяване.

Още от 2014-а година читателите на HotArena алармират по какъв начин са хващали Преси да върви с едни и същи облекла. Легендарно е бялото потниче на Филип Плейн от преди няколко лета, само че след днешния, най-пресният случай е още веднъж от настоящата 2018-а. На 13 май писахме за черния потник на пайнерката и кожения й червен панталон, с които също изкара много време.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР