Години наред съм пътувала с БДЖ толкова често, че влака

...
Години наред съм пътувала с БДЖ толкова често, че влака
Коментари Харесай

Сигнал: Жена разказа как от БДЖ са оставили дъщеря й насред пътя

Години наред съм пътувала с БДЖ толкоз постоянно, че влака ми беше станал като втори дом. Мога да напиша алманах с разкази от приключенията си по влаковете – от вървене пешком по линията в адска горещина, тъй като влака се беше счупил, през преливаща урина в тоалетната при всяко подрусване на влака, та до препирня с пийнал пасажер, който никой чиновник не си направи труда да изхвърли от влака . Закъсненията няма да разясня – това за БДЖ е нещо обикновено.
Та си мислех, че към този момент нищо не може да ме изненада.
До предишния петък, когато БДЖ надминаха себе си!!! И безусловно оставиха щерка ми посред пътя, в чужд град, в 20,30ч, с никаква опция да се прибере до Видин , споделя Мая Ангелова в обществената мрежа фейсбук.
На гара Плевен й продали билет Плевен – Видин, влакът стигнал до Мездра….и дотук., началника на гарата й споделил, че по този начин са му наредили, а жена на касата най-нагло я посъветвала да подаде тъжба!
Детето си го прибрахме – с кола през нощта, с терзание къде стои и чака сега в тъмното, с каране всред осветяващи ни в насрещното ТИР-ове…..
А БДЖ си получиха изпросената от тях тъжба, дори имам вх.номер. Прилагам я, в нея е разказана в детайли цялата преживелица, в случай че на някой му се чете.

Та предизвестявам – чиновниците на БДЖ напълно УМИШЛЕНО оставят пасажерите си по пътя, с ясното схващане, че тези хора нямат различен вид за превоз до крайната си точка , написа още тя.

Пред Actualno.com Илиева уточни, че с изключение на щерка й, имало още няколко пасажери оставени да се оправят съгласно опциите си. Момичето е на 20 години, посочи още майката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР