Години наред ръководените от Иво Прокопиев структури претендират да са

...
Години наред ръководените от Иво Прокопиев структури претендират да са
Коментари Харесай

Кръгът “Капитал”– гейментори на българското общество

Години наред ръководените от Иво Прокопиев структури претендират да са моралните ментори и стожери на българското общество. Нещо повече – съгласно самия Прокопиев (бТВ, 4.04.2017 г.) неговите хора са стопанският и публичен хайлайф на нацията, те движили напредъка и модернизацията в страната, написа "Труд ".

Редица медийни изявления, обаче, разкриха че околните му публицисти движат напредъка в една особена част от страната. А точно – гей лобито на Републиката, към което принадлежи Христо Гешов, обществено обвързван и с поръчковия уебсайт „ Бивол “.

Впрочем – не е толкоз ужасно, че финансираният от „ Америка за България “ нещо като публицист (макар, че съгласно някогашния деятел на Българска социалистическа партия Цветан Фиков – Гешов е елементарен лъжец, прибиращпари за дарения, отдадени за битката на болните от хепатит) се забавлява с гей чатове в свободното си време. Не са нови обстоятелствата, доказващи връзките сред Прокопиев, неговите партии/медии/НПО-та и хомосексуалните подмолни придвижвания. Съвсем ясно е, че кръгът „ Капитал “ и техните хора са формалните представители на гей придвижването в обществения живот у нас.

И освен поради Христо Гешов.

Помните ли ДЕОС?

Техният човек Емил Георгиев през днешния ден е на 10-то място в обединението на Прокопиев „ Демократична България “. Преференциалната акция на Георгиев се радва на солидна финансова и организационна поддръжка от медиите на подсъдимия, с чието доверие явно се употребява.

Така написа, еднополовите двойки да отстояват своята еднаквост на публични места. И доколкото тази еднаквост е полова, не ни се мисли по какъв начин тъкмо ще я отстояват на улицата, добре най-малко, че е студено тези дни. Пише, че желаят и заверка на гей браковете, както и да могат да имат деца. Те деца не могат да имат, това е ясно, става дума за осиновяване.

Подобни претенции не са нови, и в други страни се борят за това, някъде към този момент е реализирано. Въпрос на морал, полезности и публични настройки.

И в този момент Радан Кънев застава зад тези полезности и морал. Зад настояването родители да бъдат хора, които не могат да родят, към момента науката не е намерила метод мъж да забременее. Зад семейство, в което мама е с мустаци. Зад концепцията за трети пол, един милион години имаше два пола човечеството, през днешния ден травеститите се оказаха, че са обособен биологичен тип, а ние си мислихме, че са просто мъже с рокли.

Защо го прави Кънев?

Да оставим настрани прословутото гей клипче, за наличието си в което той по този начин и не е отрекъл публично. Ето какво написа Радан Кънев през 2008 година във връзка провеждането на гей церемониал в столицата:

„ Грозната реакция против гей-парада в София потвърди, че той е повече от нужен “. (25.06.2008 г.)

Да напомним и друго.

„ Демократична България” поддържа скандалната Истанбулска спогодба отхвърлена от нашия Конституционен съд) и джендър пропагандата, която е в прорез с обичайните български фамилни полезности и морал, нападателно пази правата на ЛГБТ придвижването.

Вторият в листата на „ Демократична България “ Стефан Тафров е открит педераст. Публична загадка в половин София е, че с противоположни пристрастености евентуално блестят и обвързваните с групировката – Емил Джасим (нарекъл Апостола „ лайно “) и Полина Паунова (личният душеприказчик на аления Сашо Дончев).

От всичко казано дотук стават ясни три неща:

Демократична България “ и Иво Прокопиев поддържат третия пол, гей браковете и гей парадите

Фондация „ Америка за България “ финансира аморални дегенерати, които развращават българското общество. Въпреки, че в уеб страницата на фондацията четем – „ фондацията и спонсорираните от нея ще заобикалят проявата на непочтено държание “.

Моралните ментори и стожери на обществото нямат никакво право оттук нататък да ни четат лекции на тематика нравственос, полезности и правила. Редно е да се скрият и замълчат отговорно. Нищо, че добре знаем за безумната им безочливост и фикс идея за великолепие.

И в последна сметка: Гласуваш за „ Демократична България “, а получаваш Прокопиев, Гешов, гей клипчета и гей паради. А за десерт – Истанбулска спогодба, джендър идеология/пропаганда и трети пол в българското учебно заведение, а и в обществото като цяло.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР