Годината за Григор Димитров не започна по възможно най-добрия начин,

...
Годината за Григор Димитров не започна по възможно най-добрия начин,
Коментари Харесай

На коя напитка Григор Димитров стана рекламно лице

Годината за Григор Димитров не стартира по допустимо най-хубавия метод, като тенисистът не съумя да реализира нищо значимо на първия шампионат за година в Бризбейн, Австралия.

 Григор Димитров, едно Lamborghini и по какъв начин разпуска след подготовка
Гришо и високите скорости

Това момче има бензин в кръвта

Гришо обаче остава в страната на кенгуруто, тъй като след по-малко от седмица ще стартира присъединяване си в Australian Open . Там той потренира със Серина Уилямс , с която преди години се говореше, че има връзка.

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на Яну 6, 2019 в 2:24 PST

От Австралия Григор Димитров реши да оповести, че е новото рекламно лице на напитките Vitamin Well . Марката е шведска и няма доста общо с топлия климат на Австралия, само че Гришо написа, че когато е живял в Швеция е разкрил Vitamin Well, изгодите от нея и тя незабавно се е трансформирала в една от обичаните му питиета.

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на Яну 8, 2019 в 10:59 PST

От компанията пък също побързаха да се похвалят, че българинът е станал част от екипа им, наричайки го тенисист от международна класа. Също по този начин не пропущат обстоятелството, че е най-успешният български тенисист, спечелил осем трофеи от ATP.

Публикация, споделена от Vitamin Well (@vitaminwell) на Яну 8, 2019 в 11:01 PST

В уеб страницата си Vitamin Well означават обстоятелството, че с привличането на 27-годишния Димитров ускоряват позицията си в тенис средите.

 Григор Димитров, Nike и суеверието на спортистите
Суеверен ли е Григор Димитров

Nike дава отговор на въпроса

А съгласно тях, изборът на Григор е напълно натурален, тъй като е живял известно време в Швеция, а и през 2013 година завоюва Stockholm Open, първата му купа от ATP.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР