Годината се оказа кошмарна за три от най-известните ни певици

...
Годината се оказа кошмарна за три от най-известните ни певици
Коментари Харесай

Финансови кошмари: Ивана със запор от НАП, Ирина Флорин обяви банкрут, Рени е на нула

Годината се оказа кошмарна за три от най-известните ни певици – Ивана получи запор от Национална агенция за приходите, Ирина Флорин разгласи фалит, а сметката на Рени е на нула.

Още напролет певицата е получила от пловдивските данъчни запорно известие върху музикалната компания, посредством която осчетоводява театралните си задължения – „ Мегастар мюзик “ ЕООД. Публичният реализатор на Търговско дружество на Национална агенция за приходите Пловдив Теодора Андреева написа на певицата, че на съображение член 203, алинея 8 от Данъчно-осигурителен процесуален кодекс издава разпореждане за налагане на обезпечителни ограничения по отношение на обществени отговорности, На изпълнителката е натрапен запор върху притежаваните от длъжника 100 дяла в „ Мегастар мюзик “ на 5000 лв..

Ивана изкарва 6000 лв. единствено за час и 15 мин. на сцената, а в случай че е с бенда си взима цели 10 бона. За 2017г. е заявила, че е изкарала 107 000 лв., по тази причина е учудващо, че не е платила 5 бона налози, написа „ Телеграф “.

Колежката й Ирина Флорин е оповестила фалит на 7 август 2018г, написа в документите на компанията й „ ИФ “. Певицата е писала до Софийски градски съд молба, че е във фактическа неспособност да погасява отговорностите си към своите кредитори. Общите отговорности все още са в размер на 15 000.

Към банкрут отива и фолк певицата Рени, която е оповестила в годишния си финансов доклад на компанията си „ Рени мюзик “ че е на нула. Толкова са приходите и за 2017-а, а единствено преди година тя бе отчела 92 000 лв.. Тогава тя взе участие във ВИП Брадър и взе добър хонорар. Залезът на звездата стартира след развода й с предприемача Борис Пилософ, който й взе безусловно всичко и се наложи тя да стартира живота си изначало с двете им деца.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР