Годината ни започна много добре и една от причините е

...
Годината ни започна много добре и една от причините е
Коментари Харесай

Защо лошите във филмите не използват iPhone

Годината ни стартира доста добре и една от аргументите е съвършената работа, която Райън Джонсън свърши с " Вади ножовете ". Филмът си е същинско наслаждение за гледане и сме малко разочаровани, че остана подценен на Оскарите.

Ще забележим ли Даниел Крейг още веднъж като детектив

Ще има ли втора част на " Вади ножовете "

Хубавото е, че ще има и втора част, която просто не знаем по какъв начин ще дочакаме. Докато го вършим обаче попаднахме на видео, снимано за Vanity Fair, в което Джонсън разнищва някои от сцените.

В него режисьорът споделя също по този начин, че Apple са забранили на продуцентите злодеите да употребяват iPhone. И това не важи единствено за " Вади ножовете ", а за който и да било филм.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Knives Out (@knivesout) на Дек 17, 2019 в 9:52 PST

Райън Джонсън даже се пошегува, че не е сигурен, че може да споделя това, тъй като всичките му сътрудници ще го намразят. Също по този начин, че ще се прецака съществено за напред във филмите (предимно мистерии), които прави, тъй като хората към този момент ще знаят, че в случай че някой воин носи iPhone, не е изверг.

Причината неприятните да не могат да употребяват iPhone, е че от компанията считат, че продуктите им би трябвало да бъдат представяни във допустимо най-хубава светлина, написа MacRumors.
 Apple и по какъв начин Mac компютрите за първи път надминават PC-тата по вируси
Компютрите на Apple с повече вируси от РС-тата

Кибер сигурността става все по-крехка

И това не е от през вчерашния ден или от през днешния ден. Статия на Wired от 2002 година твърди, че в сериала " 24 " (2001-2010 г.) с Кийфър Съдърланд положителните са употребявали компютри на Apple, до момента в който неприятните такива с операционната система на Microsoft - Windows.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР