Годината не започна особено благоприятно за поп фолк звездата Анелия.

...
Годината не започна особено благоприятно за поп фолк звездата Анелия.
Коментари Харесай

Анелия с голям гаф, грози я солена глоба

Годината не стартира изключително удобно за поп фолк звездата Анелия. Тя наруши едно от най-строгите правила в " Пайнер ". Заради това певицата сигурно ще бъде осъдена. Изпълнителката на " Погледни ме в очите " е мощно обезпокоена да не отнесе солена парична глоба, както се е случвало към този момент при нейни колежки.

Тя е известна в музикантските среди като най-пестеливата певица и че цепи стотинката на две. Затова, в случай че ѝ бръкнат в портфейла, Анелия няма да го понесе добре. Преди броени дни в интернет пространството изтече нейна ария, която е демо вид и с работно заглавие " Ферари ".

Пайнера изрично не утвърждава приключването на песни и по тази причина е въвел възбрана и парична санкция на всяка певица, която не успее да опази продукцията си. Преди години санкции 10 бона любимката си Преслава, която не съумя да опази от хакери песента си " Помощ " и плъзна в интернет преди формалната премиера. Хора от сектора са безапелационни, че в този момент банковата сметка и на Анелия ще олекне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР