Годината не тръгва особено благоприятно за попфолк звездата Анелия. Тя

...
Годината не тръгва особено благоприятно за попфолк звездата Анелия. Тя
Коментари Харесай

Сочна глоба грози Анелия

Годината не потегля изключително удобно за попфолк звездата Анелия. Тя наруши едно от най-строгите правила в "Пайнер ". Сега певицата сигурно ще бъде осъдена.

Изпълнителката на "Погледни ме в очите " е мощно обезпокоена да не отнесе парична глоба, както се е случвало към този момент при нейни колежки. Тя е известна в музикантските среди като най-пестеливата певица и че цепи стотинката на две. Затова, в случай че й бръкнат в портфейла, Анелия ще се разболее.

Преди броени дни в интернет пространството изтече нейна ария, която е демо вид и с работно заглавие "Ферари ". Пайнера изрично не утвърждава приключването на песни и по тази причина е въвел възбрана и парична санкция на всяка певица, която не успее да опази продукцията си.

Преди години санкции 10 бона любимката си Преслава, която не съумя да опази от хакери песента си "Помощ " и плъзна в интернет преди формалната премиера. Хора от сектора са безапелационни, че в този момент банковата сметка и на Анелия ще олекне.

Феновете на певицата пък са недоволни от самото парче и я упрекнаха, че краде от Галена и Фики, които в края на предходната година показаха дуета си "Ламборгини ".

"Почнаха да пеят за мари на коли. Интересно ми е коя ще запее за трабант ", гневят се в обществените мрежи. И допълват: "Толкова доста се усеща неналичието на креативност, че няма накъде. Има жадност за остарялата чалга, новата не е по никакъв начин забавна ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР