Годината не стартира никак приятно за Григор Димитров, който трябваше

...
Годината не стартира никак приятно за Григор Димитров, който трябваше
Коментари Харесай

Програмата в Делрей Бийч: Григор Димитров излиза за първия си мач от АО насам!

Годината не започва по никакъв начин прелестно за Григор Димитров, който трябваше да преглътне ранно проваляне на дебютния шампионат от Шлема за годината, а след това първата ни ракета се болести наново с ковид и бе заставен да откаже присъединяване на конкуренцията в Далас. Родният ни представител обаче се възвърне скоростно от заболяването и реши да навакса пропуснато, откакто се включи посредством " уайлд кард " на надпреварата в Делрей Бийч.

Нашият съотечественик е подложен под номер три в главната скица на събитието и това му разреши да стартира присъединяване си непосредствено от втория кръг, където тази нощ му следва да премери сили с локалния представител Мичъл Крюгер. Наглед международният номер 164 не би трябвало да сътвори особени проблеми на хасковлията, но американецът се намира в най-хубавата си кондиция през своята карира и несъмнено не е за подценяване, а също така е чужд противник за българина.

Нека в този момент да се насочим към цялостния тип на програмата в Делрей Бийч, където бързо можем да открием името на Гришо и по този начин ще разберем по какъв начин нашето момче е сложено последно по ред на централния корт и дуелът му ще стартира след 03:00 през нощта

Централен корт (започват не преди 18:00 часа)

1. мач на двойки

2. Джон Милман - Маркос Гирон (не преди 20:00часа)

3. Джак Сок - Райли Опелка (не преди 21:30 часа)

4. Адриан Манарино - Брендън Накашима (не преди 01:00 часа)

5. Григор Димитров - Мичел Крюгер (не преди 03:00 часа)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР