Годината на Земното Куче настъпва със своя консерватизъм и вероятно

...
Годината на Земното Куче настъпва със своя консерватизъм и вероятно
Коментари Харесай

Конфликти и природни бедствия в годината на Кучето

Годината на Земното Куче настава със своя консерватизъм и евентуално ще бъде белязана от спорове, финансови проблеми и естествени бедствия, вещаят астролози, написа ДПА.

Китайците посрещнаха Новата година в петък, 16 февруари.

Според известния хонконгски астролог и експерт по фън шуй Реймънд Ло светът би трябвало да се приготви за година, белязана от компликации във финансовата сфера и интернационалните връзки. Ло не изключва "от сметката " и естествените бедствия.

Предишните две години - на Петела и Маймуната, минаха под знака на оптимистичния огнен детайл. Следващите две години - на Кучето и Свинята (Глигана), ще бъдат подвластни на консервативния земен детайл, кадърен да потуши огъня.

Реймънд Ло предизвестява, че човечеството би трябвало да има настройката за нови естествени бедствия, изключително свързани с почвата като трусове и свлачища.

Астрологът напомня, че Земното Куче идва един път на 60 години.

При предходната му поява през 1958 година трусове в Иран, Еквадор, Русия и Япония лишават живота на стотици хора. Същата година бележи началото на Големия апетит в Китай.

В интернационалните връзки експертът чака спорове,

религиозно напрежение и опълчване на "консервативните детайли " против напредъка и смяната.

Родените в Година на Кучето като Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания, също могат чакат провокации. Реймънд Ло отбелязва, че те могат да се предпазят, носейки висящи декорации с изображение на заек, които да "разсейват " кучето.
 Доналд и Мелания Тръмп Доналд и Мелания Тръмп
Негативни трептения евентуално ще почувстват и родените в Годината на Дракона. Защитени ще бъдат родените под знака на Заека, Тигъра и Коня.

Освен президентската двойка на Съединени американски щати в Година на Кучето са родени някогашният държавен глава Джордж Уокър Буш, холивудският артист Силвестър Сталоун, Мадона и Дженифър Лопес, и манекенките Клаудия Шифър и Наоми Кембъл.
 Дженифър Лопес Дженифър Лопес
Още за това какво ни чака през идващите 10 месеца вижте във видеото горе от канала Harmony within във Vbox7.

За любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР