Годината на Водния тигър започва на 1 февруари. Според източния

...
Годината на Водния тигър започва на 1 февруари. Според източния
Коментари Харесай

Направете това на 1 февруари и ще привлечете късмета

Годината на Водния тигър стартира на 1 февруари. Според източния календар всяка година Нова година се пада на друга дата. Но тя постоянно е на второто новолуние след зимното слънцестоене и се пада след двете новолуния в лунния календар след 21 декември.

Според източните обичаи на този ден би трябвало да се опитате да прекарате колкото се може повече време с обичаните си хора, с цел да привлечете шанса и благополучието в живота си.

Не пропускайте опцията да прекарате една вечер заобиколени от роднините си. Според източните знаци по този метод ще привлечете шанса и ще се справите по-лесно с провокациите през новата година.

Също по този начин на този ден е добре да подарите дарове. Китайците обичат да дават пари, вместо да подаряват дарове. Задължително е да посрещнете годината на Водния тигър в чист апартамент или къща. Не забравяйте да измиете пода и чиниите, а по-късно да забършете праха и да подредите движимостите си. Именно в тази поредност е най-добре да почистите дома си преди настъпването на 2022 година съгласно източния календар.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР