Годината на Водния тигър започва на 1 февруари. Според източния

...
Годината на Водния тигър започва на 1 февруари. Според източния
Коментари Харесай

Направете това на 1 февруари и ще привлечете късмета

Годината на Водния тигър стартира на 1 февруари. Според източния календар всяка година Нова година се пада на друга дата. Но тя постоянно е на второто новолуние след зимното слънцестоене и се пада след двете новолуния в лунния календар след 21 декември. 

Според източните обичаи на този ден би трябвало да се опитате да прекарате колкото се може повече време с обичаните си хора, с цел да привлечете шанса и благополучието в живота си.
Нещата, които ще донесат шанс в дома ти! Всеки би трябвало да ги има!
От епохи хората употребяват амулетите и имат вяра, че те ще им донесат шанс и ще ги предпазят от злото. Всеки човек мечтае за благополучие, мно...
Прочети повече
Не пропускайте опцията да прекарате една вечер заобиколени от роднините си. Според източните знаци по този метод ще привлечете шанса и ще се справите по-лесно с провокациите през новата година.
Също по този начин на този ден е добре да подарите дарове. Китайците обичат да дават пари, вместо да подаряват дарове.

Задължително е да посрещнете годината на Водния тигър в чист апартамент или къща. Не забравяйте да измиете пода и чиниите, а по-късно да забършете праха и да подредите движимостите си. Именно в тази поредност е най-добре да почистите дома си преди настъпването на 2022 година съгласно източния календар.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР