Годината на Огнената маймуна за Овните ще предложи големи промени.

...
Годината на Огнената маймуна за Овните ще предложи големи промени.
Коментари Харесай

Хороскоп за зодия Овен в годината на Огнената маймуна

Годината на Огнената маймуна за Овните ще предложи огромни промени. Но с цел да бъде реализирането им сполучливо, представителите на първата зодия от хороскопa би трябвало да бъдат по-търпеливи и да не прибързват с дейностите си.

Разумната преценка на събитията ще ви води към повече триумфи. Дела, свързани с държавните институции, ще приключат успешно. Контактите ще ви подкрепят по-лесно да осъществите задачите си.

През 2016 година ще ви се постанова да съвместявате практичната и духовната си страна. От една страна, ще ви се желае да забравите за всичко материално, от друга – няма по какъв начин да пренебрегнете финансовите си отговорности.

Личното развиване ще е основна тематика за вас през цялата година. Независимо дали става въпрос за професионалния ви прогрес или за развиването на любовната ви връзка, ще ви се желае да вървите напред.

За да царува съгласие със фамилията и роднините, ще се постанова да вършиме повече взаимни отстъпки и да се примирите, че не постоянно ще става това, което сте си наумили.

Големи промени може да очаквате през втората половина от годината. От средата на лятото доникъде на есента се подгответе за чести пътувания, най-много със служебна цел.

През първите 6 месеца от годината евентуално ще имате доста хрумвания, свързани с работа. Не ги отхвърляйте, без да ги премислите добре. Хора, на които може да се доверите, ще ви оказват помощ с реализирането на стремежите.

 Огнена Маймуна

През април ще се радвате на отлични връзки с управлението и сътрудниците, а от март ще се развивате в специалността, само че резултатите няма да са толкоз бързи, колкото ви се желае.

Не пропускайте възможностите да увеличите знанията си. Запишете се на просветителни курсове и използвайте информацията, когато поддържате връзка с по-знаещи хора от вас.

Сериозни трудности може да очаквате през април и август, само че всяка една от компликациите е преодолима, в случай че се въоръжите с повече самообладание и не се поддавате на емоционалността. Трезвият разбор ще ви служи чудесно през тези месеци.

Ако сте недоволни от работата си, подобаващ интервал да я промените е сред май и юли. Бъдете предприемчиви и не се тормозете да изказвате мнението си. Каквито и върхове да покорите обаче, не се възгордявайте. През годината ще търсите по-големи интелектуални провокации и ентусиазъм.

Големи безредици ще ви сервира и любовният живот. За да си спестите ненужните разногласия, старайте се да вършиме взаимни отстъпки. Ще избегнете напрежението, в случай че приемете половинката такава, каквато е, и не се стараете да я моделирате съгласно личните си мечти.

Отличен интервал за любовта за вас ще бъдат месеците май, юли и ноември. Тогава обвързаните ще изживеят повече буйни мигове, а свободните могат да открият своята сродна душа.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР