Годината на Огнената маймуна ще ви предложи много възможности за

...
Годината на Огнената маймуна ще ви предложи много възможности за
Коментари Харесай

Хороскоп за зодия Водолей в годината на Огнената маймуна

Годината на Огнената маймуна ще ви предложи доста благоприятни условия за духовно и интелектуално израстване. През 2016-та най-големи триумфи ще имат тези от вас, които работят в креативната сфера.

Тази година ще сте цялостни с блестящи хрумвания и ще попадате на подобаващи хора, с помощта на които елементарно ще ги реализирате. Въпреки че няма да ви липсват трудностите, уменията ви ще разрешават да ги преминете без изключително огромни компликации.

Стремете се през годината да създавате положителни връзки с останалите хора. Грубостта ще предизвика непотребни спорове, които могат да застрашат вашата известност. Бъдете по-толерантни към другите и ще се радвате на една спокойна година.

От началото на годината ще би трябвало да поемете повече отговорности, свързани с дома или любовните връзки. Възможни са премествания, покупки или продажби на парцели, преосмисляне на сантименталната ви връзка.

При вземането на решения по отношение на партньорства и имуществени проблеми разчитайте на препоръките на приятелите. Съвместни действия с тях могат да ви оказват помощ с печеленето на повече пари.

В годината на Огнената маймуна може да разчитате на устойчиво финансово положение, като или ще намерите по-добре платена работа, или ще получите солидно нарастване на заплатата.

По-трудни месеци ще са юни и октомври, когато ще би трябвало да проявявате повече самообладание към половинката и мъчно ще контролирате страстите си.

 Червена Огнена Маймуна

Лесно ще се адаптирате към измененията на работното място и макар множеството задължения, ще се справяте с работата с помощта на креативните си хрумвания и опциите да експериментирате с тях.

Годината е отлична за хората, които учат или се развиват в областта на образованието, тъй като през идващите месеци ще взимат изпити и ще натрупат познания без проблем.

На любовния фронт следва преоценка на взаимния живот за обвързаните. Ако сте във връзка от няколко години, рутината, която сте основали между тях, ще ви основава проблеми. Недоразуменията ще се решат, единствено в случай че ги обсъдите намерено, без да потискате мнението си.

За необвързаните годината ще е интервал на самовглъбяване, когато ще заобикалят сериозните връзки. Може да срещнете доста евентуални сътрудници, само че тази година няма да е най-щастливата ви в любовен проект.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР