Годината на Огнената маймуна ще е удовлетворяваща за вас в

...
Годината на Огнената маймуна ще е удовлетворяваща за вас в
Коментари Харесай

Хороскоп за зодия Дева в годината на Огнената маймуна

Годината на Огнената маймуна ще е удовлетворяваща за вас в професионален проект. Имате отлична благоприятни условия да започнете нова и по-добре платена работа, която напълно ще разкрие надарената ви страна.

През 2016 година триумфите ще ви следват, само че има заплаха да си навлечете леки неприятности поради прочувствени реакции, които мъчно ще контролирате. Нужни са ви повече такт и толерантност към рецензиите, с цел да не си създавате врагове.

Ако през годината решите да мързелувате и да се отдадете напълно на безгрижието, ще си създавате огромни грижи. Нужно е да сте енергични и решителни, само че най-много – да работите, с цел да се раздавате на триумфи през годината.

В годината на Огнената маймуна имате късмет да промените работното си място, в случай че не се чувствате задоволени на актуалната си позиция. Най-подходящ интервал за това решение е сред май и октомври.

Предстоят и неприятни срещи с хора от предишното ви като деца, които са ви тормозели в учебно заведение да вземем за пример. Това може да разсъни комплексите ви от детството, които не трябва да оставяте да ви въздействат.

 Огнена маймуна

Трудни месеци ще бъдат април и декември, когато ще страдате поради вашата припряност. На напредък ще се радвате след месец юни, когато триумфите ще се редуват един след различен.

От самото начало на годината ще бъдете звездата на работното си място и през годината репутацията ви във компанията ще пораства. През втората половината от годината не се заемайте със съмнителни каузи, с цел да не си създадете проблеми сами.

Ако работното място не ви удовлетворява, през 2016-та ще имате шанса да започнете на позиция, където гениите ще блеснат в цялостна степен. През годината ще имате триумфи в сферите на компютрите, интернет, преподаването и новите технологии.

Тази година проблемите за обвързаните няма да са огромни и е допустимо да се отключат през март, август или октомври. Обсъждайте проблемите си в точния момент и не ги оставяйте да се задълбочат.

Не се тормозете и да споделите паниките си с половинката. Не подценявайте желанията си и не ги потискайте, а намерено говорете с колегата си за бъдещите проекти.

За необвързаните следва година, в която елементарно ще впечатляват противоположния пол. Ще притегляте интереса на близките и единствено вие ще решавате на кого да обърнете внимание.

Първите 3 месеца от годината ще са най-успешни за любовния ви живот, само че с цел да бъдат връзките ви постоянни, ще би трябвало да бъдете по-искрени и да не спестявате нищо от мнението си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР