Годината на Огнената маймуна ще е отлична за финансовото ви

...
Годината на Огнената маймуна ще е отлична за финансовото ви
Коментари Харесай

Хороскоп за зодия Скорпион в годината на Огнената маймуна

Годината на Огнената маймуна ще е отлична за финансовото ви положение. Ще се чувствате като същински галеници на ориста, само че с цел да се възползвате от предоставените благоприятни условия, би трябвало да надмогнете прословутия си дебелоглав.

Повече постоянност и отговорност ще ви е от огромна изгода тази година. Потиснете отмъстителната и нападателната си страна, тъй като тя ще ви навлича единствено неприятности и негативи.

2016-та ще е годината, в която ще отсеете значимите за вас хора от тези, с които пътищата ви се разделят. Възможни са спорове за родово завещание, в които няма по какъв начин да стоите встрани.

През годината ще се чувствате доста по-уверени с парите, в сравнение с до момента. Не бива обаче да мислите само за материалната страна на живота. Търсете способи да се усъвършенствате духовно и интелектуално.

Юли ще е от мощните ви месеци в любовен проект. През последните два месеци от годината внимавайте с рецензиите, тъй като е допустимо да ви схванат неправилно и с това да си основат проблеми.

През първите 3 месеци от годината не рискувайте и не напускайте актуалната си работа, тъй като мъчно ще намерите нова. Опитайте се да преглътнете за неприятните моменти.

 Огнена маймуна

Дори да имате предпочитание за смяна, тази година сходни дейности не са целесъобразни. Нито преместването на ново работно място, нито преместването в ново жилище ще се увенчаят с триумф.

Бъдете по-дисциплинирани през месеците август, септември и декември, тъй като неналичието ви на организираност незабавно ще се вижда и ще ви коства работата.

Обвързаните ще имат опция да опознаят по-добре колегата си в годината на Огнената маймуна. Може да развиете връзката между тях, а в случай че пораждат различия, търсете повода и в себе си.

Свободните в желанието си за нова обич и пристрастеност, могат неверно да преценяват отсрещния човек и да стартират връзка, която няма да просъществува дълго. Преди да се обвържете съществено, помислете съответстват ли ценностните ви системи с новия любовник.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР