Годината на Луната през 2018 г. изисква задълбочен размисъл. Най-важното,

...
Годината на Луната през 2018 г. изисква задълбочен размисъл. Най-важното,
Коментари Харесай

Прогнозата на Алена: Очакват ли се политически трусове догодина?

Годината на Луната през 2018 година изисква изчерпателен размисъл. Най-важното, което тя постанова, е да няма скандални моменти и разправии сред политическите партии. Това сподели в предаването „ Тази сутрин” по bTV астрологът и нумеролог Светлана Тилкова – Алена.

„ Годината на Луната постанова такт, сдържаност и самообладание, тъй като всяка изречена дума в политически проект, без значение дали в Народното събрание, или отвън него, всички нападки, които те взаимно си разменят, остават в полевите им структури и се връщат като бумеранг назад към тях. Всичко може да бъде казано без агресия”,подчерта тя.

По думите й земетресения в смисъла на досегашните би трябвало да няма. Тя обаче означи, че годината на Луната постанова доста условности.

--> „ Годината на Луната повлиява родените в Рак, по същия метод повлиява и родените в Риби и Скорпион. 55 депутати в настоящия парламент са родени в Риби, Рак и Скорпион. От тях 21 са родени в Рак”, сподели Алена.

„ Всички тези хора, в случай че не съумеят да си наложат въпросното самообладание и да бъдат умерени от парламентарната естрада и когато се гласоподават законите, тогава към този момент може да има доста съществени земетресения. Те няма да са свързани с тотална промяна на властта, само че биха били свързани с нетърпимост в парламента”, добави тя.

Алена уточни, че в Народното събрание сега най-вече са родените в огнените знаци, а би било добре въздушните да са повече.

„ Но всеки парламент прави по този начин, че въздушните знаци са в златната среда. Въздушният знак носи новото, напредъка, който подтиква развиването на една страна или на самия човек”, разясни астрологът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР