Годината е 2008. Остават броени месеци до Игрите в Пекин.

...
Годината е 2008. Остават броени месеци до Игрите в Пекин.
Коментари Харесай

Румяна Нейкова и първоаприлската шега с олимпийската мечта

Годината е 2008. Остават броени месеци до Игрите в Пекин. А бъдещата по това време олимпийска шампионка по гребане Румяна Нейкова схваща, че най-големият състезателен конгрес се анулира.

" Един публицист от столично радио ми се обади да ми каже новината, че Българския олимпийски комитет (БОК) е взел решение да не участваме на Игрите в Пекин. Само да ви кажа, че тази вест по този начин ме потресе и в първия миг нищо не можех да кажа, замълчах, изтръпнаха ми краката и по-късно започнах да задавам въпроси на журналиста, при което той сподели, че това е първоаприлска смешка ", спомня си Нейкова пред bTV.  Днес се навършват 11 години от последната олимпийска купа на България
Сега обаче отлагането е действителност, а родните спортисти получават съвет от сърце от допустимо най-походящия човек - последната олимпийска шампионка на България.

" Важното е, че пред вас в действителност стои, че ще участвате, ще се готвите и ще имате шанса да участвате, без значение по кое време ще се организира тази Олимпиада. Нашите спортисти да не губят религия, да бъдат още по-мотивирани, още повече да имат предпочитание за изява, да упражняват и да мислят единствено за едно - да покажат своите най-хубави резултати, тогава когато дефинират новата дата ", сподели Румяна Нейкова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР