Годината е 2003 г., а песента Forever more ще остане

...
Годината е 2003 г., а песента Forever more ще остане
Коментари Харесай

Ройшин Мърфи и всички нейни мечти

Годината е 2003 година, а песента Forever more ще остане като един от най-големите шлагери на " Молоко ". По това време Ройшин Мърфи и Марк Брайдън към този момент са се разделили като двойка, само че по контракт имат задължението да създадат още един албум дружно.

И, несъмнено, в Statues тематиката е главно разлъка и любовни терзания.

Трудна ли беше смяната? „ Не. Беше плавна и лесна. Нямаше напрежение. Тогава живеех в Шефилд, Западен Лондон. Ние бяхме двойка – аз и Марк, имахме връзка, това беше обич. И бяхме дружно непрестанно. Така че в нашия си балон, надалеч от промишлеността правехме музиката, която желаеме да правим”.



Признава, че в „ Молоко” е разкрила, че може да пее, преди този момент не се е виждала като певица.

Като част от " Молоко " Ройшин Мърфи постоянно е впечатлявала с ексцентричните си театрални тоалети. Всяко нейно появяване се чака с неспокойствие. Медиите я назовават " фешън икона ". А когато през 2001 година година на музикалната сцена се появява Лейди Гага, Ройшин я назовава имитаторка.

Интересува се от мода от дълго време: „ Винаги съм обичала да се кипря и да се демонстрирам. Моята вуйна беше станала Мис през 60-те и пазеше всичките си рокли и корони. Прекарвах часове наред пробвайки всичко и представяйки си. После на 9 или 10 започнах да опитвам с косата си, отрязах я доста късо, момчешки. И споделих на родителите си чак по-късно. Баща ми се разплака. После като младеж доста се интересувах от винтидж модата и носех най-вече 60-тарски облекла. А след това пък станах рейвър, което се пообърка със спортните облекла и по този начин минала съм през много стилове”.

Не работи със стилисти: „ Не желая да нося марки, които всички познават, тъй като не желая да съм ходеща реклама. Аз популяризирам само себе си или някой, в който вярвам”.

Като солов реализатор Ройшин Мърфи към този момент има два албума, а сега приготвя трети.

Най-новото й парче се споделя " Всички мои фантазии ". Най-големите й сбъднати фантазии са нейните деца: „ Преди да ги имам отивах на турне, работех, бях заобиколена от хора, от полуда, занимания, смях и след това се прибирах у дома в жилището си в Лондон и там нямаше никой. От щурия живот се прибирах в нищото. Сега от щурия живот разтварям входната врата на къщата и бам! Още по-щур живот. Те балансираха нещата. Те са най-хубавото нещо в живота ми. Моят дом и моето семейство”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР