Годината бе трудна за всички заради пандемията, но за някои

...
Годината бе трудна за всички заради пандемията, но за някои
Коментари Харесай

От жанр в жанр: Криско, VessoU, Емилия ... експериментите на изпълнителите, които се оказаха успешни

Годината бе сложна за всички поради пандемията, само че за някои тя е изключително тежка. Разбира се, става въпрос за всички тези, които изгубиха работните си места. Сред хората, които пострадаха най-вече, несъмнено са тези, заети в сферите, свързани със свободното време и заниманието - заведения, спорт, кино и, несъмнено, музика. 

Творците използваха времето си за разнообразни цели - някои си починаха, други се отдадоха на занимания, трети продължиха да радват своите почитатели с нови песни и онлайн концерти. Четвърти пък взеха решение да пробват нещо непознато за тях. Днес ще ви разкажем за някои реализатори, които взеха решение да опитват с различен род, а някои просто затвърдиха присъединяване си в него. 

Виж още: Звезда от " София Ден и нощ " стана майка за първи път! Калина Кузманова роди момче

Криско

Няма по какъв начин да не стартираме с кючека на годината - " Кавала кючек ". Уж всичко стартира на подбив, само че компинацията " Криско и Галена " се оказа най-печелившата тази година. От " Кавала кючек " по-успешна се оказа песента им " Красиви неистини ", в която изпълнителите се срещнаха някъде посредата сред стиловете си. Е, при " Кавала " няма шест-пет! 

Емилия

Поп-фолкът се оказа стеснен за Емилия, която при започване на годината показа " Джале " - един от шлагерите на лятото. Песента е толкоз известна, толкоз разпознаваема, че даже и най-големите съперници на поп-фолка си я тананикаха. 

Виж още: Мегз пръска съблазън и показва супер тяло измежду зима

Диона

Въпреки че още предходната година Диона зави към поп-фолка, тази година се раздели с продуцента Галин. При оповестяването на раздялата мнозина си помислиха, че Диона ще се върне към това r&b и хип-хоп звучене, с което стана известна, само че не - даже и като самопродуциращ се реализатор, тя продължава с поп-фолка, а в неделя факт стана " Любовница ", която, в случай че работеха нощните заведения, щяха да я пускат в 2 часа след среднощ. Убедени сме. 

Виж още: Никол Станкулова е на коледна вълна, само че единствено едно нещо ѝ липсва

Vessou

Веселин Николо, прочут ни като VessoU, пусна " Коледа кючек ". " Ти си анормален ", написа му Лидия в мнения. " Добре пристигнал, в този момент към този момент може да създадем крепък дует ", написа му пък Диона. От клипа към кючека се вижда, че всички са се забавлявали крепко при фотосите и единствено следва да забележим какво ще ни показва вбъдеще VessoU.

Виж още: Коледната магия завладя и Галена, певицата показа невероятни фотоси

100 Кила

Килата майка може да си разреши да опитва към този момент във всеки род, само че избра да не е поп-фолка. Песента му " Баница " с Иво Димчев е доказателството, че е подготвен да опитва и да се забавлява. Двамата дадоха обещание това да не е последната им колаборация дружно, а ние нямаме самообладание да забележим какво друго ще ни показват.

Изображение: https://www.instagram.com/kriskobeats/
https://www.instagram.com/vessou_official/
https://www.instagram.com/diona_alpha/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР