Година след световната си премиера, новото поколение на се радва на завиден

...
Година след световната си премиера,
новото поколение на се радва на
завиден
Коментари Харесай

Европейско признание за новия Nissan LEAF. Продажбите са над 43 000 тази година

Година след международната си премиера, новото потомство на се радва на завиден потребителски интерес в Европа, а оценката от страна на медиите се изразява в 17 интернационалните самопризнания в страни като Англия, Швеция, Испания, Полша, Италия и Франция. Наградите за 100% електрическия автомобил варират от тематични като най-добър електромобил, до най-хубав дребен семеен автомобил и революционен за пазара, а за безопасността му приказва максималната оценка от на Euro NCAP.

От Nissan разясняват, че създаден с идеята да направи устойчивия метод на живот достъпен, новият LEAF е запленил сърцата на европейските консуматори, като съвсем 70% от неговите притежатели са предприели преминаването от кола с мотор с вътрешно горене към напълно електрическа енергия за първи път в живота си.

През първите осем месеца на годината, продажбите на 100% електрическия LEAF в Европа са достигнали 43 000 единици, което го прави най-продаваната електрическа кола на континента.

Общата реализация на показаният през 2010 година Nissan LEAF, който се трансформира в първия в света всеобщ сериен електромобил, е над 340 000 единици, а международните му самопризнания са повече от 100 в световен мащаб.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР