Година след смъртта му Стефан Данаилов ще стъпи отново на

...
Година след смъртта му Стефан Данаилов ще стъпи отново на
Коментари Харесай

Постановка с холограмен образ на Стефан Данаилов ще утешава феновете му

 Година след гибелта му Стефан Данаилов ще " стъпи " още веднъж на сцената на Народния спектакъл " Иван Вазов " с помощта на актуалните достижения на техниката. Мастера ще се завърне пред публиката като холограмен облик.

Това разкри пред " ПИК " продуцентът на постановката " Актрисата " Кирил Кирилов.

Както е известно, последната театрална изява на Данаилов бе точно в " Актрисата ", с която той обиколи страната в последните си месеци живот и се сбогува със своята вярна аудитория.

Плановете на екипа са постановката с холограмния облик на Ламбо да бъде реалност за края на ноември, когато ще се навърши една година от кончината му. Обичаният артист си отиде на 27 ноември на 76-годишна възраст след тежко боледуване.

" Ако всичко е наред поради коронавирусната конюнктура, концепцията ни е " Актрисата " да бъде още веднъж на сцена в дните, когато се навършва една година, откогато загубихме Стефан. Последното му предпочитание беше постановката да продължи да се играе и след неговата гибел. След доста мислене по какъв начин да създадем това, взехме решение, че няма кой да го замести. Няма дубльор, който може да го замести. Затова измислихме разновидността с холограмата ", описа Кирилов.

Първото зрелище с холограмния Ламбо ще бъде в Народния спектакъл, а по-късно, в случай че ситуацията го разрешава, " Актрисата " още веднъж ще тръгне на турне из страната. " За да могат да я видят всички тези, които не съумяха да я гледат с действителния Стефан Данаилов предходната година. Имаме и предложения от чужбина ", посочи още Кирил Кирилов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР