Година след проваления годеж на Илия-Калоян Павлов и неговата приятелка

...
Година след проваления годеж на Илия-Калоян Павлов и неговата приятелка
Коментари Харесай

Дарина Павлова жени сина си, доволна че го раздели с бившата му

Година след проваления годеж на Илия-Калоян Павлов и неговата другарка София Шанли, в фамилията на Дарина Павлова още веднъж се готви женитба, написа „ Галерия “. Този път синът на починалия началник на „ Мултигруп “ Илия Павлов се спря на момиче по усета на майка си, която към този момент им даде своята благословия. Всъщност точно Дарина среща сина си с бъдещата си снаха Аби Майс.

Аби живее в Колорадо, следва „ Архитектура “, като в същото време работи във фитнес център, с цел да си заплаща образованието. Именно във фитнеса Дарина среща девойката. Бедното й родословие не се понравило изключително на Павлова, само че била удовлетворена, че момичето е с мил темперамент, непретенциозно и… безропотно.

Младият Илия Палов пък бил влюбен до уши в приятелката си и към този момент нямал самообладание да се оженят.

Поискал ръката й по извънредно сантиментален метод и Аби споделила „ Да “, без да се замисли. Изчаквали първо да приключи образованието си, само че към този момент възнамеряват къде ще бъде церемонията и кого ще поканят. Масрафът, несъмнено, се поема от Мадам „ Мулти “.

Любопитна детайлност е, че предходната година още веднъж плъзна слух, че синът на Дарина Павловаще се дами. Избраницата още веднъж беше от Колорадо и се споделяше София Шанли. За страдание обаче, вдовицата на Илия Павлов не хареса момичето. Определила я като прекомерно своенравна, също така „ очите й играели “.

Седмица по-късно слухът за сватбата бе непризнат и бе категорично конкретизирано, че двамата са единствено другари.

Припомняме, че преди 3 години Дарина омъжи доведената си щерка Венцислава. Сватбата беше обилна, в холивудски жанр и стъпи на над 150 000 евро. За разлика от брат си, Венцислава много пресметливо избра колегата си, който е родственик на султана на Бахрейн.

Близки до семейството разясняват, че Павлова не държи толкоз на потеклото и финансовите благоприятни условия. Важното е зетьовете и снахите да са покорни и податливи на операции.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР