Година след позорното му изгонване от Столичния куклен театър заради

...
Година след позорното му изгонване от Столичния куклен театър заради
Коментари Харесай

Върнаха пияндето Гъмов в Кукления театър

Година след позорното му изпъждане от Столичния куклен спектакъл поради редовно пиене, Станимир Гъмов още веднъж върви на работа в обичания на дечурлигата храм на Мелпомена. Актьорът играе в няколко постановки, а с цел да не закъснява за представления и подготовки, постоянно пътува до службата с такси. Онзи ден той още веднъж прибягна до услугите на жълто возило, а папараците на „ Уикенд “ снимаха идването му.

Колата с Гъмов спря на метри от постройката на Кукления спектакъл на ул. „ Гурко ”. Щом излезе от купето, артистът първо се насочи към близкия минимаркет, с цел да си купи цигари. В магазинчето обаче откри, че в таксито е дал последните си пари и няма с какво да заплати папиросите. „ Приемате ли дебитна карта? “, попита Гъмов, а отговорът, който получи, беше изрично негативен. Разочарован, Станимир напусна комерсиалния обект без тютюневи ресурси в джоба и потегли да търси банкомат. За собствен шанс съвсем незабавно откри устройство за пари, само че пък там към този момент имаше различен клиент – млад здравеняк с изути дънки. Смъкнатите панталони разкриваха панорама към бельото, паласките и заголените бузи на задника, на която Гъмов никак не се зарадва. Докато чакаше мъжа пред него да изтегли нужната му сума, звездата на „ ВИП Брадър 2015 “ гледаше „ Б “ страната му с омерзение.  

Щом пристигна неговият ред да бъде обслужен от банкомата, 43-годишният актьор мушна картата си, набра на клавиатурата 20 лв. и ПИН-кода си. Машината завчас „ изплю “ две десетачки, след което Станимир се върна на бърз ход в магазина, с цел да вземе жадуваните цигари. 

Снабдил се с тютюн, Гъмов пое към театъра. Там на седянка към този момент се бяха събрали негови сътрудници, а той се причисли към тях и пална фас. В идващите няколко минути групичката разиска най-пресните вътрешно-ведомствени злословия и резултатите от четвъртфиналите на мондиала.

Миналата година имаше напрежение сред Станимир и останалите кукловоди, само че то към този момент е потушено. В началото на 2017-а артистите в театъра недоволстваха, че Гъмов постоянно прави издънки, идва махмурлия и даже пийнал, а даже от време на време отсъства неоснователно от работа, и желаеха от управлението да вземе незабавни ограничения. В резултат началството помоли провинилия се да напусне непринудено, с цел да не го уволняват дисциплинарно.
Натирен от щатната си работа, чешитът бе приютен в екипа на Магърдич Халваджиян. В имитаторското шоу „ Като две капки вода ” се изявяваше като наставник на участниците, само че работата с куклите взе да му липсва и се примоли на шефовете на театъра да го вземат назад. „ Той е добър човек, само че е мощно подвластен от алкохола. Когато не пие е отлично да се работи с него, само че това се случва относително рядко ”, споделят негови сътрудници.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР