Година след като спря всякакви диети Марта Вачкова пак е

...
Година след като спря всякакви диети Марта Вачкова пак е
Коментари Харесай

Марта Вачкова пак се ошишка зверски, пак се мъчи с диети

Година откакто спря всевъзможни диети Марта Вачкова отново е почнала да се мъчи с недохранване. Актрисата неотдавна си подари много дълго и питателно пътешестване до Франция и Южна Испания, което я е наляло освен с страсти, само че и с непотребни калории. Сега желала да поправя вредите върху така и така закръглената си фигура, видя HotArena.

Последната екскурзия на постоянно усмихнатата звезда на „ Откраднат живот ” била същинска корист с кулинарни изкушения. За Франция и Испания тя пътува като част от огромната и много стройна компания на Юлиан Вергов, Захари Бахаров, Евтим Милошев и Теодора Духовникова дружно със своите половинки. Марта пък бе в комплект с най-хубавия си другар Владо Пенев. Двамата са единствените в групата, които имат проблеми с поддържането на тежестта си. Тъй като обаче компанията не се деляла, визитите в заведенията за хранене в двете страни били нещо, което двамата по-възрастни артисти не съумели да избегнат. И защото същинският екскурзиант държи да опознае в подробностивсичко, в това число локалната кухня, двамата се нахвърляли върху храната като невидели. На Владо това не се отразило кай знае какъв брой, само че Марта се окръглила за броени дни . Ето за какво се е наложило актрисата, която цялостен живот се бори безрезултатно с килограмите, още веднъж се мъчи с диета.

Вачкова към момента не е разкрила тъкмо какъв е следващият ѝ хранителен режим. Твърди се обаче, че се опитвала да се придържа към 90-дневната диета, при която се яде всичко, само че в дефинира комбинации и в избрани дни от седмицата. Че е избрала този вид хранене издава фактът, че всяка заран се мъчела с по един гол плод, който не смеела да добави с нищо друго. Точно такава е концепцията в 90-дневната диета, която разрешава съществено хранене чак след 12 часа на обяд. Според слуховете, Вачкова решила да слабее по този метод, тъй като хем бил на ниска цена, хем разрешавал сладкото, въпреки и единствено през четири дни.
Преди към три години актрисата мина на специфичен режим „ хранене в Зоната ”, с който съумя да се раздели с съвсем всичките си непотребни килограми. Той обаче е доста комплициран и изисква непрестанно пресмятане на калории, съотношения сред видовете храни и не на последно място – готвене. За да ѝ бъде по-лесно, Марта си поръчваше дневното меню в специфичен ресторант, който се грижеше за хранителния ѝ режим. На същата скица мина и приятелят ѝ Владо Пенев. Двамата се придържаха към нея към две години. Говори се, че може би са се отказали, защото им омръзнало да дават луди пари за няколко дребни купички храна дневно. Това обаче незабавно даде резултат върху фигурите им, който проличава с голяма тежест при Вачкова. Сега тя ще се пробва да влиза във форма със свои лични сили.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР