Година след като се завърна триумфално в Нова телевизия, Ники

...
Година след като се завърна триумфално в Нова телевизия, Ники
Коментари Харесай

Гонят Ники Кънчев от Нова телевизия, друг известен сяда на стола му?

Година откакто се завърна триумфално в Нова телевизия, Ники Кънчев още веднъж слиза от екран, написа " Уикенд ".

Неговото шоу " Голямото гонене " пада от програмата за есента. На мястото му се връща съвсем именитото " Сделка или не ", единствено че вместо Румен Лукав негово лице към този момент ще е Ненчо Балабанов.

" Сделка или не " ще се излъчва всяка делнична вечер от 18 часа. Феновете евентуално си спомнят регламента на играта – в студиото има 24 затворени кутии, които крият суми от 1 стотинка до 100 хиляди лв.. Участникът избира реда, в който да ги отваря. Той може да завоюва утешителна предметна премия или сумата в някоя от кутиите. Предстоящият сезон ще бъде 12-и за шоуто. То е излъчено за първи път през 2005 година и остава в ефир до 2009-а. Завръща се след година спиране за още 6 години. Следва още година пауза.

През 2017-а " Сделка или не " стартира да се излъчва единствено в неделя. Шоуто пада от ефир при започване на 2018-а. През цялото време негово лице е Румен Луканов, който е и негов продуцент. След като стана ясно, че той ще бъде заменен от Ненчо Балабанов, доста фенове оповестиха, че си желаят остарелия водещ. От Нова не оповестиха повода за промяната на Луканов, само че прецизираха, че ще има и доста други нови детайли в предаването. Нов е и продуцентът – " Нак-Зак Вижън " на Атанас Маринов, който е обвързван от години с към този момент някогашния водещ. Той стои и зад предаването " Семейни войни ", което се излъчва от 17 часа всеки работен ден. То, за разлика от " Голямото гонене " ще продължава да се излъчва, оповестиха за " Уикенд " от малкия екран.

Оттам прецизираха, че предаването на Ники Кънчев не е планувано в есенната програмна скица, което обаче не значи, че не се възнамерява завръщането му на екран на идващ стадий. Шоуто сега е в отмора, настояват от Нова. Продължава обаче да е отворена формата за набиране на претенденти за присъединяване в него. Всеки, който има предпочитание да премери познания с преследвачите в него, може да я попълни, а кандидатурата му ще бъде прегледана, когато стартира подготовката на нов сезон.

В момента се набират и претенденти за присъединяване в " Сделка или не ". Който желае да тества шанса си, може да попълни кастинг форма в уеб страницата на Нова тв. Досега огромната премия е печелена от 7 души, а в шоуто са взели участие над 1700. Първата късметлийка, която си потегля от студиото с най-високата сума в кутиите, е Венета Райкова. Тя взима 75 хиляди лв. още в първия сезон – това е огромната премия по това време.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР