Година преди следващите парламентарни избори вице-председателят на ДПС Хамид Хамид

...
Година преди следващите парламентарни избори вице-председателят на ДПС Хамид Хамид
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Не виждаме условия за предсрочен парламентарен вот, но страната е в хаос

Година преди идващите парламентарни избори вице-председателят на Движение за права и свободи Хамид Хамид не вижда смисъл да се прибягва към предварителен избор, без значение от положението в което се намира ръководещата коалиция в лицето на ГЕРБ и Патриотите. Това мнение изрази той пред Любомир Огнянов в предаването “Офанзива “ по Канал 3.

“В момента не виждаме условия за предварителен избор. Няма ясна политическа групировка или група от обединения, които да заменят този модел на ръководство. Ние сме срещу да се стигне до нова сходна групировка на аритметично болшинство, което да не прави нищо. Но това, че не виждаме условия за предварителни избори, няма да ни спре да твърдим, че страната е в безпорядък. Управлява се ден за ден, без промени и без концепцията и предпочитание за такива. Това прехвръкване от рецесия в рецесия, може би опазва за в този момент тази коалиция на власт “, сподели Хамид.

На политическата сцена към този момент публично се появи партията на Слави Трифонов “Има подобен народ “, което се обрисува да е новият огромен състезател при идващото национално гласоподаване. Но един от водачите на Движението за права и свободи не изрази терзание от този факт, акцентирайки триумфа при предходните парламентарни избори, когато партията трябваше да потвърди мястото си в Народното събрание в конкуренцията на ДОСТ.

По мотив все по-актуалната тематика с машинното гласоподаване, депутатът сподели:
“Преди да кажем, че желаеме хартиено или машинно гласоподаване, би трябвало да решим какво желаеме да реализира. Трябва да се изведе главната цел. И това е да минимизираме субективния детайл при преброяването на бюлетините и при съставянето на секционния протокол. Факт е, че там са най-големите нарушавания и неточности при изборния развой “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР