Година преди местните избори, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви,

...
Година преди местните избори, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви,
Коментари Харесай

Употребен и изоставен: ГЕРБ няма да подкрепи досегашния си любим кмет на Пловдив

Година преди локалните избори, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че партията няма да поддържа досегашния кмет на Пловдив Здравко Димитров.

" Зико направи доста положителни неща, само че в края на краищата умората и износването при политиците е реалност ", сподели Борисов. " Кмет ще намерим, знаем на кой какъв брой може да се разчита ", добави водачът на ГЕРБ. Борисов твърди, че това решение към този момент е разисквано с Димитров: " Аз съм приказвал с него, той направи няколко интервенции. Знае си, че направи доста и толкова. Много добър човек е, работи доста и направи доста, само че би трябвало темпото да се усилва, а не да понижава. Пловдив е доста жив град. Трябва му околовръстно, доста неща, би трябвало да се живее с тази мисъл. Редиците на ГЕРБ в Пловдив са доста стегнати, това, че са разнообразни хора, не би трябвало да ни тормози. "

Борисов бе в Пловдив за да се запознае на място със строителството на стадион " Христо Ботев ". Кметът Здравко Димитров не участва на срещата, по време на която Бойко Борисов повика при себе си районния кмет на „ Тракия “ Костадин Димитров с думите, че желае да е зает.

Димитров управлява три мандата. Спортист е и вицепрезидент на федерацията по таекуондо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР