Година по-рано се очаква да приключат ремонтните дейности по част

...
Година по-рано се очаква да приключат ремонтните дейности по част
Коментари Харесай

Ремонтите в пет асеновградски учебни заведения приключват година по-рано

Година по-рано се чака да приключат ремонтните действия по част от плана " Образователна инфраструктура " в Асеновград, в който са включени две учебни заведения и една детска градина.   " Срокът за осъществяването му е до 20.11.2020 година, само че темпът на работа ще разреши обектите да бъдат признати в подготвеност до края на актуалната година, увери кметът на града - лекар Емил Караиванов.
Дейностите в двете от учебните заведения ще бъдат завършени даже до 15.09.19 година Така, към 1 500 възпитаници и техните преподаватели ще посрещнат първия образователен ден в обновените дворни пространства на двете гимназии - СУ " Свети Княз Борис I " и СУ " Свети Свети Кирил и Методий ". Градоначалникът уточни, че в трите детски градини, работата също се движи по график. До първия образователен ден дейностите ще приключат в две от тях - ДГ " Зорница " и ДГ " Надежда ". На строителите им остава работа по дворните пространства, слагане на настилки и монтиране на оборудванията за игра. В ДГ " Пролет " се чака дейностите да приключат към седмица след 15-ти септември. Там има най-вече работа и се чака децата да продължат да посещават ДГ " Слънце ", както е сега.
Кметът заяви, че са планувани ремонтни действия и за квартал " Изток " в Асеновград. Скоро там е планувано да стартира асфалтиране зад блок №13. Караиванов напомни, че в общината бе импортирано искане, подкрепено с подписи от жители с молба за преасфалтиране и рехабилитация на част от улица в региона. " Ще създадем непълен ремонт на база подписката, а при последващи актуализации на Инвестиционната стратегия, ще създадем и възобновяване на квартал " Изток ", уточни кметът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР