Година по-късно предстоят още 2 експертизи, за да приключи разследването

...
Година по-късно предстоят още 2 експертизи, за да приключи разследването
Коментари Харесай

Предстоят още 2 експертизи за шесторното убийство в Нови Искър

Година по-късно предстоят още 2 експертизи, с цел да завърши следствието за шесторното ликвидиране в Нови Искър, оповестиха от " 24 часа " по информация на Софийската градска прокуратура.

Едната от експертизите, за която към момента не са излезли резултати, е трасеологична. С нея би трябвало да се дефинира дали следите в дома на убитото семейство съответстват с ботушите, които килърът Росен Ангелов-Горския носел по време на закононарушението.

Трасеологичната експертиза е назначена, откакто от Софийската окръжна прокуратура са завършили следствието за гибелта на Ангелов със умозаключение, че той се е самоубил.

Втора експертна оценка се чака и за друго доказателство по случая - следва да се откри дали отпечатъците по оръжието, с което бил открит Ангелов, са единствено негови.

Става въпрос за револвер " Берета M9 22LR ", който Горския откраднал от магазин на бул. " Мария Луиза " в София при започване на 2017 година

Припомняме, на 2 януари предходната година петима души бяха открити убити в дома си в Нови Искър. Ден по-късно стана ясно, че жертвите са шест.

Като хипотетичен причинител на убийството полицията стартира търсене на 56-годишния Росен Ангелов.

Няколко дни по-късно - на 7 януари, стана ясно, че мъжът се е самоубил с малокалибрено оръжие. Тялото му беше открито във вилната околност до село Луково.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР