Година по-късно отношенията им бяха белязано от няколко обрата. Двамата

...
Година по-късно отношенията им бяха белязано от няколко обрата. Двамата
Коментари Харесай

Никой Не Го Е Очаквал! Нов Тотален Обрат Между Ненчо Балабанов И Бившата Му Йоана!

Година по-късно връзките им бяха белязано от няколко обрата. Двамата ту се разделяха, ту се събираха.

В дните преди Коледа през 2016-а година комикът разгласи в медиите, че с Йоанна са поставили дефинитивно завършек на връзката си. И всеки от тях е траял самичък по своя път. Но все пак са запазили положителни другарски връзки, писа тогава „ Таблоид “.

Приближени до водещия настояват, че връзката му с русокоската е завършила поради политическата кариера на русокоската.

В края на 2015-а година тя беше определена за общински консултант от ГЕРБ. Но новото си работно място на изпълнителката била интензивно ухажвана и тя самата не останала безразлична към високопоставените си сътрудници.

Дори тогава потегли клевета, която гласеше, че русокоска е била интимна с някои от най-влиятелните представители на ГЕРБ.

Ненчо Балабанов също не може да се оплаче от неналичието на женско внимание. Според слуховете по време на връзката с певицата, той редовно й слагал рога.

Неоспорим е фактът, че имитаторът на Бойко Борисов и Йоанна Драгнева са измежду дребното всемирски двойки, които не са се карали обществено. Двамата не си разрешиха нито един път да извадят на ярко кирливите ризи на другия.

Дори откакто стана ясно, че са се разделили, те не обелиха и дума срещу другия. А тъкмо противоположното. Демонстрираха топли другарски връзки, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР