Година и три месеца след смъртта на предприемача Стефан Шарлопов,

...
Година и три месеца след смъртта на предприемача Стефан Шарлопов,
Коментари Харесай

Една година след смъртта на Шарлопов: Вдовицата Бояна залюби бодигарда си!

Година и три месеца след гибелта на бизнесмена Стефан Шарлопов, младата му вдовица Бояна е свалила траура и към този момент лети на крилете на любовта с нов мъж, научи HotArena .

Досущ като в американския сантиментален трилър „ Бодигард ”, 36-годишната дама е намерила разтуха в прегръдките на своя бодигард

Съпругата на нашенския Доналд Тръмп и мускулестият младок безусловно са неразделни, защото и специалността му постанова да е компактно до нея. Гардът съпровожда госпожата освен на бизнес и персонални срещи, само че и когато върви на коафьор или шопинг. 

Макар Бояна и охранителят да се стараят връзката им да е дискретна, чиновниците на Шарлапова са забелязали прехвърчащите флуиди. Днес никой от подчинените на дамата няма подозрение, че сърцето й отново е заето, писа " Уикенд ".

Докато починалият хотелиер бил жив, брачната половинка му имала голям почит от него. По това време тя водела много непретенциозен метод на живот. Сега пък е трансформирала радикално битието си, а и визията си.

Навремето Бояна не давала мотиви брачният партньор й да се съмнява във верността й. Цялото й внимание и време било ориентирано към четирите им деца – две дъщери и двама синове близнаци. Маститият бизнесмен обаче въпреки всичко ревнувал 20 години по-младата си брачна половинка и  не й разрешавал да носи по-разголени облекла .

Хотелиерът издъхна в съня си от сърдечна непълнота на 5 февруари 2018-а. Бояна месеци наред спазвала благовъзпитание и носела тъмни облекла, само че в един миг свалила траура . Подменила и напълно дрешника си – през днешния ден в него има много минижупи и секси рокли. Вдовицата почнала да харчи и пари за разкрасителни процедури. Тя е талантлива с красота по рождение, само че към този момент наближава 40-те и би трябвало да взема ограничения, за да запази младостта си за по-дълго.

Малко преди да почине, Шарлопов подарил на жена си нов джип „ Порше ”. С въпросното първокласно возило в последно време Бояна все по-често отскачала до Сандански, откъдето е родом новият й обичан. 36-годишната дама съобщи наскоро, че не й се желае да остане сама до края на живота си. Думите й бяха изтълкувани като косвено самопризнание, че в този момент тя има до себе си нов мъж.

Не съм си определила време: 2 години, 3 години ще скърбя и ще бъда нещастна, а след това ще се впусна в любовта. То просто идва в един миг и те удря като гръм от ясно небе. Ставаш малоумен...Това е доста хубаво нещо, само че не зная по кое време... Когато – тогава ”, сподели синеоката хубавица.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР