Година и половина лишаване от свобода“ условно с изпитателен срок

...
Година и половина лишаване от свобода“ условно с изпитателен срок
Коментари Харесай

Година и половина затвор за майката, която хвърли бебето си в Арда

Година и половина „ отнемане от независимост “ условно с изпитателен период от три години получи 28-годишната майка, която на 18 декември 2018 година в Кърджали, съзнателно е умъртвила новородена си рожба, незабавно след раждането, оповестиха от Районна прокуратура.

Младата жена е имала пет деца, две от които се отглеждали в приемно семейство, а тя се грижела за останалите три благодарение на близки. Бащата на децата й излежавал присъда в затвор.

Тя е забременяла от собствен другар, който уведомила незабавно откакто схванала за бременността. На околните си не съобщила, че чака дете. На 18 декември 2018 година, откакто оставила децата си на учебно заведение, тя почувствала болки, легнала сред два паркирани леки автомобила, където родила бебето.

Детето проплакало. Майката с ръце скъсала пъпната шнур на момченцето. По-късно тя решила да го изхвърли във водите на река Арда, тъй като се страхувала, че околните й ще схванат, че детето е от различен мъж.

Завила бебето в зимно яке, занесла го до брега на Арда и го пуснала в реката. Детето проплакало и по-късно потънало във водата. Когато се прибрала в дома си, тя се почувствала зле, което наложило лекарска интервенция и бил подаден сигнал в полицията. Присъдата на Районен съд-Кърджали е влезнала в действие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР