Годеницата на водещия на новините по Нова Богомил Грозев –

...
Годеницата на водещия на новините по Нова Богомил Грозев –
Коментари Харесай

Богомил Грозев ще става баща за втори път

Годеницата на водещия на новините по Нова Богомил Грозев – Мария Такова, е бременна. Докторката по хомеопатия е едвам в първото тримесечие и към този момент получи предложение за брак от бащата на първородното си дете. Водещият на утринната новинарска емисия по Нова ТВ и Мария се сгодиха напълно неотдавна и отпразнуваха щастливото събитие в Халкидики.

Богомил Грозев и Мария се познават от дълго време, само че си стават близки преди по-малко от 2 години, когато бракът на журналиста към този момент върви към своя край. Колегите му в Нова ТВ шушукат, че новинарят се развежда с някогашната си брачна половинка Кристина Радичева точно тъй като към този момент е имал връзка с Такова. Близки до Грозев обаче настояват, че бракът му от дълго време куцал и младата докторка по хомеопатия няма нищо общо с развода му.

За сметка на това пък, Богомил Грозев бил повода дългата връзка на Мария с артиста и тв водещ Наско Михайлов да завърши. Двамата имали много съществени връзки, а Наско даже възнамерявал предложение за брак, когато научил, че обичаната му е влюбена в негов сътрудник.



Михайлов още страдал по Мария и мъчно понесъл новината, че някогашната му чака дете. Бившата брачна половинка на Богомил Грозев също не била щастлива от новината. Новинарят и Кристина имат наследник на име Теодор, а от предходния си брак Криси има и щерка, която Грозев постоянно приемал като свое дете. Радичева се тормозила по какъв начин децата ще одобряват новината, че ще си имат братче или сестриче. Освен това Кристина по никакъв начин не харесвала новата обичана на някогашния си. Смятала я за вятърничава и не била надалеч от истината, настояват осведомени.

Мария Такова обичала купоните и шумните заведения, за разлика от Грозев, който обича да си стои у дома. Откакто са дружно обаче, Богомил много се трансформирал. Двамата обикаляли нощните заведения всеки уикенд и даже годежът си отпразнували на щурия музикален фест Halkidiki Adventure в Гърция. „ Мимето много го отвори към нощния живот и купоните, само че това ще е до време. Той въпреки всичко е уталожен мъж, нека и тя се кротне около бременността “, разясняват доближени на Грозев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР